1set CISS mastilo patrone LC261 za Brat DCP-J562DW MFC -J480DW MFC -J680DW MFC -J880DW (Aziji Pacifiku)
Nedavno - 16 %

1set CISS mastilo patrone LC261 za Brat DCP-J562DW MFC -J480DW MFC -J680DW MFC -J880DW (Aziji Pacifiku)

Dostupno
KM 33.30
KM 28.00
Količina robe:


Ako ti je čaura red je drugaciji bio od onog sto smo šou u slika, molim te razjasnimo tebe kad ti mjesto red, seti smo će pratiti tvoje je da uradiš CISS!
Patrone model za Brat LC261
Čip : trajno čip
Patrone sa ČIPOM Pogodan za tržište Područje : Aziji Pacifiku Za korištenje s :
Za Brat DCP-J562 DW
Za Brat " MFC " -J480 DW
Za Brat " MFC " -J680 DW
Za Brat " MFC " -J880 DW
Paket sadržaj :
1 SET Prazna CISS mastilo tank, molim vas, Samo prati tvoj originalni patrone model da kupi ciss.
Kupac Primeti :
1. Sve brend imena i zaštitni su vlasništvo od svojih vlasnika i iz ovdje za opis svrhe.
2. Molim te ispuni tvoju pravu broj telefona osigurati blagovremeno isporuka reda. Sve kupaca iz ruske Federacije treba popuniti puno ime, ili, on možda ne bude u stanju da prime naređenje.
3. Sve proizvode dostavljen i pokazala na slikama možda neke manje razlike(proizvod serije, etiketi, chip obrazac, pakovanje). Slike su samo za pozivanje. Bez najave. Za detalje, molim te pogledaj nas.
4. Kada si kupovinu naređenje od nas, molim te, pobrini se da je ta cela model broj odgovara jedan (NAKON kod) koristiš u vašu tiskaru, ako se ne poklapa mastilo koje će se ne radi, jer čaurama koje je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač model broj može biti isto. Pitanja i odgovori o projektu : Q : Šta dozu CIS sistem uključiti? Cela jedinica uključuje Rezervoar bocu, CIS čauru, Cijevi, Usisivač Pumpu, CIS podršku ruku i konektori. jedinica. Q Mogu instalirati prazna Kontinuirani Mastilo Zalihe Sistem/Metaka u štampariji? Sve CISS ili refillable mastilo patrone ne bi trebalo da instaliran u tiskaru da pokušam čip radi ili ne pre nego što ti napuniti mastilo pun nivou pa, čip može biti zaključana trajno ako je čaura je prazna. Ne instalirati prazna (bez mastilo) CISS/metaka u tiskari, da CISS/čaure mora biti popunjen pun mastilo(tenk/cijev/mastilo kaseta mora biti puno mastilo), onda je instaliran u tiskari; inače, kad je prazno mastilo čaure su se ubaci za štampač, čip će biti zaključana trajno, a ne mogu se koristiti normalno, iako nakon što si napunio mastilo. Q : Kako to funkcioniše? Cijev je zakačen na čaurama koje je i kreće naprijed i nazad sa otisak glavu. Kontinuirani mastilo zamjena kao i izvuci iz čaure. Ne diraj u tiskari ili utjecati na normalne operacije na bilo koji način. Q : Kako je osjetljiv je štampač da mastilo nivou u rezervoar boce? Tvoj printer će raditi kako treba sve dok se nastaviš bocu na istom nivou kao štampač. U stvari u koje stvara dobar pritisak tampon tako da je štampač je sposobni da funkcionišete sa različitim mastilo nivoima u flaše.

Karakteristike robe

:
Kontinuirani Mastilo Zalihe Sustav
:
Drugi
:
YOTAT
Kompatibilni Printer Tip:
inkjet printer
:
LC261
Veliko Pakovanje:
Da
Kompatibilni Potpuno:
Brate
NAKON Šifra:
LC261
:
BK/C/M/Y
čip:
trajno čip
:
Prazan CISS mastilo patrone

Kupci kako žele