CC2520 bežični procjenu razvoj odbor (zigbee bežični tehnologija)

CC2520 bežični procjenu razvoj odbor (zigbee bežični tehnologija)

Dostupno
KM 104.98
Količina robe:


Uradi nešto profesionalno sa profesionalni smeta
New Msg-JASK3000 MSP430 niz Bežični razvoj kit
Bežični svijet neograničeno divno! Lice je lako
New Msg niz razvoj odbor svaki slučaj je praktično tipična prijavu kao pozadini, više ne tradicionalne učenje, više je da se stvori, da bežični ti donijeti više maštu i kreativnost, vodi tehnološki trend.
Pozadini na kratkoj udaljenosti bežični komunikacije tehnologiju
CC2520 bežični procjenu razvoj odbor (zigbee bežični tehnologija)
Imamo nije stvarno ušlo doba prisutnog bežični tehnologije. Mobilni pozivi i kratku poruku komunikacije su svuda. GPS navigacioni sistem za naše navigaciju strana, Bežični inteligentan domaćinstvo opremu, krivica praćenje sistem, poljoprivredne okruženje praćenje sistem kontrole, tipična aplikacije, pusti me da vidim radio tehnologija, razvoj i širi, bežični tehnologija je promijeniti naš način života, naprave život ljudi udobnije, lepa, sigurno. Za bezicni sistem, antenu se koristi za prijenos i dobiti na radio frekvencije za prijenos i dobiti informacije, emituje visoke frekvencije trenutni u radio talase tokom lansiranje; Kad je primio, preobratiti bežičnog da visoke frekvencije struja. Prema spektra, RF kanali su upravlja nacionalnom radiju operatera. Većinu osnovnih pravila kanal upravljanje su upotrebu bežični transceivers, koja zahtijeva dozvolu da koriste, kao i broj slobodnih trake, koje ne zahteva dozvolu, također poznat i kao IZAM bendova, upoznati drugačije potrebe. Trenutno, IZAM frekvenciju dostupan u Kini je 433 MHz i za 2,4 ghz. Pored toga, cijeli frekvenciju za manje od 135 Khz u našoj zemlji je također besplatno. U IZAM bend je dodijeljeno u Evropi u 433 MHz, 868 MHz, za 2,4 ghz.
Bežični komunikacioni sistem može biti podijeljeno na daljinu je bezicni sistem komunikacije i kratkoj udaljenosti bežični komunikacioni sistem. Tipična na daljinu je bezicni sistem komunikacije uglavnom uključuje šalje terminala, primanje terminala i relejne stanice. Slanje terminal podatke za šalje informaciju u spoljnom svetu, s porastom udaljenosti, relej stanici su trebao da unapredi signal prijenos, primanje terminal da dobiju informacije koje dole i analizirala, obrada za upotrebu. Daljinu bežični komunikacioni sistem je korišćena u vojsci, transport, radio, nafte istraživanje i drugim oblastima. Ali najveća karakteristika na daljinu je bezicni sistem komunikacije je to komunikacije udaljenosti su obično desetine metara na hiljade kilometara, ali najviše treba da se prijavim za popravio radio kanali i platiti za upotrebu. Kratkoj udaljenosti bežični komunikacioni sistem, to je kontinuirani razvoj digitalni komunikacije i kompjuterske tehnologije, kratkoj udaljenosti bežični komunikacije i na daljinu bežični komunikacije ima mnogo razlike, uglavnom su bežične prijenos energije je pogodan za slaba baterija moć, prosječno moć u 1 mw na manje od 10 mw, komunikacija udaljenosti od nekoliko centimetara od nekoliko stotina metara, koristiš previše smjer antenu, antenu ili PCB nije pogođena okolinu blok, prednosti general posao u IZAM frekvenciju.

Karakteristike robe

Tip Stavke:
FM Odašiljače
Napon:
5V
:
MLLSE

Kupci kako žele